Portes obertes al centre d’educació especial d’Aspasim, vine a conèixer l’educació inclusiva

El centre d’educació especial d’Aspasim és un referent en l’acompanyament d’infants amb discapacitat

El proper 11 de març a les 10:30, el Centre d’Educació Especial d’Aspasim (Carrer del Mont d’Orsà, 22, 08017 Barcelona) obrirà les seves portes al públic per poder mostrar la seva labor educativa i treball per la inclusió de les persones amb discapacitat.

L’Escola d’Aspasim, situada a Vallvidriera en mig de la Serra de Collserola, és un exemple d’acompanyament i inclusió social. Els alumnes treballen des d’un marc curricular basat en competències, i la finalitat sempre és l’autonomia i funcionalitat de l’aprenentatge. Es potencien les capacitats de l’alumnat mitjançant aprenentatges funcionals, significatius i transferibles a diferents contextos.

L’equip de professionals està format per mestres d’educació especial, educadors, logopedes, fisioterapeutes, personal especialitzat en suport familiar… amb una mirada a les noves tecnologies, la innovació terapèutica i educativa, i el suport a les famílies.

Aspasim treballa per aconseguir que totes les persones amb discapacitat puguin ser ateses a l’escola ordinària i puguin aprendre en la diversitat, però mentre això no sigui possible, potencia l’educació de totes les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Reserva la teva plaça  indicant el teu nom, cogonoms, nombre d’acompanyants i telèfon de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.