Repassa l’any 2022 a la Memòria d’activitat

Tanquem el 2022 acompanyant a 257 persones amb l’esforç de 53 persones voluntàries

El passat 17 de juny de 2023, vam presentar la memòria de l’any 2022 a l’Assemblea General Ordinària d’Aspasim, un document que recull tota l’activitat d’Aspasim durant el 2022.

El 2022 ha estat un any difícil a causa de la pandèmia, pèrdues de grans persones i entrebancs econòmics, però l’hem sabut entomar amb cohesió i dedicació gràcies a la direcció de Maria Ferrer, i la innovació educativa de Glòria Escudero.

També hi ha hagut grans moments: hem creat un gran projecte d’economia circular, “Bosses amb Sentit”, amb el que volem donar una nova vida a les bosses de paper; Hem impulsat “Hort per a tothom”, un hort on comparteixen espai persones amb discapacitat i alumnes de les escoles de Barcelona, i el Botó Màgic ha llançat un disc. Tot això ho hem fet mentre acompanyàvem a 257 persones en el seu dia a dia gràcies a 53 persones voluntàries.

A la memòria del 2022, també hi trobareu una entrevista a Maria Ferrer – que aquest 2023 s’ha jubilat després de molts anys al nostre costat – Closa Seguros, Dulce Selene i Sheila Burgueño.

(+)Llegeix-la aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.