Els centres ocupacionals de la Fundació Aspasim ocupen persones amb discapacitat intel·lectual greu que, un cop acabada la formació, no es poden incorporar al mercat laboral ordinari.

Es treballa en programes individualitzats que elabora l’equip d’especialistes per tal que cada usuari pugui assolir la màxima integració social, tenint en compte les seves potencialitats.

Aspasim ofereix tallers enfocats a l’artesania, la manufactura, l’agricultura ecològica i els contes musicats. El resultat són productes o serveis que no només inclouen les persones amb discapacitat de manera activa sinó que alhora sensibilitzen totes les persones que hi entren en contacte.

Així hem creat una marca de productes pròpia: SENTIT,  que portem a fires com Santa Llúcia, el Mercat de Nadal de Pedralbes, la Fira de Consum Responsable de Barcelona o les parades de Sant Ponç de Sarrià. També hem creat una companyia d’espectacles per a infants, El Botó Màgic, i hem endegat dos serveis: un de bugaderia per al veïnat de Vallvidrera i un de manufactures per a empreses.

Bugaderia i agricultura ecològica. Taller de Vallvidrera

El Botó Màgic i artesania. Taller del carrer Canet

Manufactures i artesania. Taller del carrer Cornet i Mas

Costura i artesania. Taller del Poble Espanyol

«La discapacitat apareix quan una persona troba barreres que la priven d’una participació plena, efectiva i en igualtat de condicions amb els altres»

Suma’t a la xarxa que fa possible l’atenció a les persones amb discapacitat