La Fundació Aspasim disposa d’un Pla de responsabilitat social corporativa per oferir una experiència 360º a les empreses que s’acosten al projecte.

Promovem el teambuilding amb una activitat que ens permeti compartir els valors de l’atenció a la discapacitat, en què impliquem l’empresa, l’entorn i els seus membres a finançar alguna de les seves necessitats i l’afegim a la llista d’organitzacions col·laboradores de la Fundació Aspasim.

Voluntariat corporatiu

Cursa Correm Junts en equip

Donacions de producte

Finança projectes

«Aspasim fa molta feina als centres educatius, però la més important és acompanyar-nos en fer possible una escola inclusiva de veritat»
Meritxell Aguila Mestra de Jesuïtas El Clot
“Faig voluntariat perquè vull estar a primera línia de la plena inclusió de les persones amb discapacitat. És una satisfacció i suposa un aprenentatge constant!”
Jeroni Cano Voluntari de la Fundació Aspasim
Aprenentatge conjunt, oportunitats, possibilitats... paraules molt senzilles amb un rerefons molt important, que estan el dia a dia d’Aspasim a les escoles ordinàries.
Lara Castañón Mestra de Jesuïtas El Clot
Sarrià és un barri més habituat a conviure amb la diversitat gràcies a tenir-hi pisos i tallers d'entitats com Aspasim. Gaudim del valor de la inclusió i això ens enriqueix de debò.
Marta Montserrat Veïna de Sarrià

La Fundación Aspasim es una entidad benéfica sin ánimo de lucro, así que las donaciones tienen importantes beneficios fiscales

Persones físiques:

- Fins a 150 €: 80% de deducción- La resta: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)

Persones jurídiques:
- Qualsevol import: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)