Estrenem el videoclip “Tocar el cel”, la cançó oficial de l’Embotona’t Festival

La cantant catalana Sara Roy ha compost “Tocar el Cel” per a l’Embotona’t Festival, que interpretarà amb el Botó Màgic l’11 de juny al festival

La cantant catalana Sara Roy, ha compost “Tocar el Cel” perquè sigui la cançó oficial de l’Embotona’t Festival, el festival inclusiu de música i arts escèniques. Aquesta cançó formarà part de la discografia de la cantant, i serà interpretada juntament amb el grup musical d’Aspasim, El Botó Màgic, durant l’Embotona’t Festival.

Aquesta setmana, hem estrenat el videoclip de “Tocar el Cel” on apareixen els diferents integrants d’El Botó Màgic d’Aspasim. En el vídeo hi han hagut moments tan màgics com: el José agafant l’autobús, l’Andreu i l’Agata fent-se un petó, el despertar de la Mariona, la Mónica ballant, el dia a dia de la Dolors i l’Anna, i fins i tot una gran festa amb tots els amics i familiars d’Aspasim.

Aquest videoclip no hauria estat possible sense el suport solidari de La Claqueta Social, i la participació de: Franklin Lovaton, Lorena de la Cruz, Darwin Mendonza, Signes Per tu, Medusa Estudio BCN, Vicart, CC Valquez Montalban, els alumnes de 6è de l’Escola Nabí, el Restaurant Casa Trampa, La Xinxeta, La Puça, i totes les famílies i amics d’Aspasim.

L’onze de juny, el Poble Espanyol de Barcelona s’omplirà de grans artistes gràcies a l’Embotona’t. A part de Sara Roy, recentment també ha confirmat la seva participació a l’Embotona’t el MIC, l’entranyable personatge infantil de S3X.

Compra la teva entrada, gaudeix d’un dia amb la diversitat com a protagonista: embotonatfestival.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.