¿Has pensat a incloure una fundació en el teu testament?

Et proposem que segueixis amb nosaltres per sempre. Per garantir la cura de les persones amb discapacitat quan tu ja no hi siguis. A la Fundació Aspasim cuidem des del respecte, l’amor i el foment de l’autonomia des de fa més de 80 anys.

¿Què cal tenir en compte per deixar una herència o llegat a la Fundació aspasim?

– Cal fer un testament escrit indicant que vols que la Fundació Aspasim Vicenta Verdú amb NIF G60757911 i seu social al carrer Mont d’Orsà, 22-24 de Barcelona sigui la destinatària dels teus béns quan tu ja no hi siguis.

– Convé que t’assessori un notari per fer el testament, el qual serà també l’encarregat d’avisar la Fundació Aspasim de l’existència d’aquesta herència o llegat.

– Com que la Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre, no haurà de pagar impostos sobre els béns adquirits.

Comptem amb tu per continuar cuidant les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

«Aspasim fa molta feina als centres educatius, però la més important és acompanyar-nos en fer possible una escola inclusiva de veritat»
Meritxell Aguila Mestra de Jesuïtas El Clot
“Faig voluntariat perquè vull estar a primera línia de la plena inclusió de les persones amb discapacitat. És una satisfacció i suposa un aprenentatge constant!”
Jeroni Cano Voluntari de la Fundació Aspasim
Aprenentatge conjunt, oportunitats, possibilitats... paraules molt senzilles amb un rerefons molt important, que estan el dia a dia d’Aspasim a les escoles ordinàries.
Lara Castañón Mestra de Jesuïtas El Clot
Sarrià és un barri més habituat a conviure amb la diversitat gràcies a tenir-hi pisos i tallers d'entitats com Aspasim. Gaudim del valor de la inclusió i això ens enriqueix de debò.
Marta Montserrat Veïna de Sarrià

Coneix el dia a dia de l’atenció a la discapacitat

Estigues al dia d’Aspasim