Presentem l’EMBOTONA’T FESTIVAL, el primer Festival Familiar Inclusiu de Música de Barcelona

  • Aspasim organitza el primer Festival Familiar Inclusiu de Música i Arts Escèniques de Barcelona que tindrà lloc el pròxim 11 de juny al recinte del Poble Espanyol.

L’EMBOTONA’T FESTIVAL és un projecte solidari que neix amb voluntat de conscienciar a la societat de la importància de potenciar una cultura accessible i inclusiva per tothom. L’esdeveniment comptarà amb diferents actuacions musicals, com la de la Dàmaris Gelabert, Xiula, Reggae per Xics o Clams, a més a més d’altres propostes culturals com les d’El Botó Màgic, les de Vivim del Cuentu, El Gecko con Botas, Els Astres, l’Anna Gusó i la Joana Bruna, Nexe Fundació, o Noemí Font i disposarà de tallers, gegants inclusius, food trucks i moltes altres sorpreses que anirem desvetllant durant aquests mesos.

La idea principal del festival neix al taller ocupacional d’Aspasim “El Botó Màgic”, que incorpora a les persones amb discapacitat dins del món de la música i les actuacions. Guillermo Briones, patró de la Fundació Aspasim, explica d’on sorgeix el seu nom “Molt sovint un acte tan quotidià com embotonar-se un botó pot resultar molt difícil o fins i tot impossible per a persones amb discapacitat”.

Compra les entrades de l’EMBOTONA’T aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.