Les accions solidàries de les persones i entitats en favor d’Aspasim tenen un enorme potencial transformador, ja que sensibilitzen la societat sobre la discapacitat i alhora permeten recaptar fons per cobrir les necessitats de les persones que atenem.

T’animem a organitzar una acció i implicar-hi les persones del teu entorn. Família, amics, companys de feina o d’escola, altres entitats… Tots junts sumem! La Fundació Aspasim et facilita idees i materials de difusió per ajudar-te a organitzar-la! Algunes idees: 

Organitza un àpat solidari

Convida amistats i coneguts a un esmorzar, pica-pica, berenar… Tu cuines i tothom que hi convidis pot fer la seva aportació voluntària en una guardiola!

Espectacles i tornejos solidaris

Saps cantar? Ballar? Jugues a pàdel? A futbol? Implica entitats i persones a les quals també els agradi i organitzeu un espectacle o torneig junts amb entrada solidària.

Tómbola solidaria

Els comerços o els veïns i veïnes poden aportar una cosa a la cistella, un regal quepot il·lusionar una altra persona. Feu xarxa i veneu tiquets per a la vostra tómbola!Logos sortida web.

Emplena el formulari i t’ajudarem en el que faci falta!