El director de Dincat, Víctor Galmés, visita Aspasim per conèixer el Festival Embotona’t

El nou director de Dincat, Víctor Galmés, ha conegut la tasca d’Aspasim en l’acompanyament de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya

El passat 17 de maig de 2023, vam rebre la visita del nou director de Dincat, Víctor Galmés, acompanyat de la tècnica de serveis a entitats i comunicació de Dincat, Vanessa Álvarez, per conèixer els nostres serveis, projectes i iniciatives.

Vam mostrar la tasca que fem a l’escola d’educació especial, les llars i als tallers ocupacionals. Concretament, vam destacar l’intercanvi amb la comunitat, i que som referents en potenciar la inclusió de les persones amb discapacitat als centres i equipaments ordinaris.

Durant la visita vam introduir projectes com: El Botó Màgic, que ara encapçala la iniciativa de l’Embotona’t, el festival inclusiu familiar de Barcelona. La metodologia de la nostra escola que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat des de la comoditat dels usuaris. L’Hort per a Tothom que aposta per la convivència entre alumnes i treballadors dels tallers ocupacionals d’Aspasim. Les Bosses amb Sentit i l’impacte que tenen en l’economia circular.

Aspasim forma part de Dincat, la federació encarregada de representar a les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya que defensa els drets de més de 70.000 persones. Agraïm el seu acompanyament en tots els nostres projectes i iniciatives, i celebrem que faci més de 50 anys que acompanya a les persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.