L’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual està carregada de grans moments: la vida quotidiana a les llars, les tasques als tallers ocupacionals, les sortides d’esbarjo…

El dia a dia de l’atenció a més de 280 persones requereix una xarxa de persones que les acompanyin en tot moment per facilitar-ne l’autonomia.

Ser part del voluntariat de la Fundació Aspasim és ser part d’una societat diversa i rica. T’animem a sumar-t’hi! Emplena aquest formulari i et convocarem a una trobada per coneixe’ns amb més profunditat.

Inscriu-te i explica breument què et motiva a sumar-te a l'voluntariat de la Fundació Aspasim

  «Aspasim fa molta feina als centres educatius, però la més important és acompanyar-nos en fer possible una escola inclusiva de veritat»
  Meritxell Aguila Mestra de Jesuïtas El Clot
  “Faig voluntariat perquè vull estar a primera línia de la plena inclusió de les persones amb discapacitat. És una satisfacció i suposa un aprenentatge constant!”
  Jeroni Cano Voluntari de la Fundació Aspasim
  Aprenentatge conjunt, oportunitats, possibilitats... paraules molt senzilles amb un rerefons molt important, que estan el dia a dia d’Aspasim a les escoles ordinàries.
  Lara Castañón Mestra de Jesuïtas El Clot
  Sarrià és un barri més habituat a conviure amb la diversitat gràcies a tenir-hi pisos i tallers d'entitats com Aspasim. Gaudim del valor de la inclusió i això ens enriqueix de debò.
  Marta Montserrat Veïna de Sarrià

  Coneix el dia a dia de l’atenció a la discapacitat

  Estigues al dia d’Aspasim