Suma-t’hi a la cura de les persones amb discapacitat intel·lectual. Fes un donatiu a la Fundació Aspasim.

També pots fer una transferència a ES51 2100 0891 5802 0016 9191. Indica el teu nom i cognoms i el DNI o CIF. Si vols rebre un certificat de donació envia’ns el justificant d’ingrés i les teves dades fiscals a fundacio@aspasim.com

La Fundació Aspasim és una entitat benèfica sense ànim de lucre, així que les donacions tenen importants beneficis fiscals

Persones físiques:

- Fins a 150 €: 80% de deducción- La resta: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)

Persones jurídiques:
- Qualsevol import: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)
«Aspasim fa molta feina als centres educatius, però la més important és acompanyar-nos en fer possible una escola inclusiva de veritat»
Meritxell Aguila Mestra de Jesuïtas El Clot
“Faig voluntariat perquè vull estar a primera línia de la plena inclusió de les persones amb discapacitat. És una satisfacció i suposa un aprenentatge constant!”
Jeroni Cano Voluntari de la Fundació Aspasim
Aprenentatge conjunt, oportunitats, possibilitats... paraules molt senzilles amb un rerefons molt important, que estan el dia a dia d’Aspasim a les escoles ordinàries.
Lara Castañón Mestra de Jesuïtas El Clot
Sarriá es un barrio más habituado a convivir con la diversidad gracias a tener pisos y talleres de entidades como Aspasim. Disfrutamos del valor de la inclusión y eso nos enriquece realmente.
Marta Montserrat Veïna de Sarrià