L’Hort per a tothom és finalista del 8è Premi Lluís Martí al Valor Social

El projecte “Un hort per a tothom” d’Aspasim ha quedat finalista del 8è Premi Lluís Marí al Valor Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

L’hort per a tothom és un projecte comunitari transformador que engloba l’ecologia amb la inclusió de les persones amb discapacitat. El projecte té una doble funcionalitat: és una activitat pròpia del Taller Ocupacional d’ASPASIM, i és una aula ecològica de referència per a escoles.

El premi porta el nom de Lluís Martí, fundador i primer president de la Federació Catalana de Voluntariat Social. El seu objectiu és reconèixer l’entitat que tingui el millor projecte en marxa de voluntariat social implicat en causes vinculades a la RS i als Objectius de Desenvolupament Disponible 2023.

Els projectes com “Un hort per a tothom” són molt importants en la societat pel seu intercanvi. S’acosta a les persones amb discapacitat a l’ocupació, i els alumnes de les escoles ordinàries s’apropen a les persones amb discapacitat. Només així podrem construir un comunitat en xarxa de forma inclusiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.