Engeguem una campanya de finançament col·lectiu per donar resposta a necessitats bàsiques després del sotrac de la pandèmia

Necessitem 29.700 euros abans del 22 de juny per fer realitat tres nous projectes de renovació estructural per millorar l’acollida i l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual greu que atenem a Aspasim

FES UN DONATIU

Després del sotrac emocional, social i econòmic de la pandèmia, la Fundació Aspasim d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual greu engega el repte de captar 29.700 euros abans del 22 de juny per donar resposta a projectes per millorar l’acollida i l’autonomia de les persones que atén:

  • Arreglar el terra d’un dels 10 pisos socials de l’entitat, la llar Xinxeta, on hi viuen els més petits d’Aspasim. El parquet del menjador i les habitacions s’ha aixecat i cal renovar-lo. S’hi instal·larà un parquet sintètic molt resistent.
   Cost: 6.700 euros
  • Engegar un Centre Especial de Treball – Bugaderia d’Aspasim, una empresa social que donarà feina a persones amb discapacitat intel·lectual greu. Cal invertir en maquinària, personal i burocràcia.
   Cost: 9.800 euros
  • Instal·lar un parc biosaludable comunitari a Vallvidrera, aparells de gimnàstica amb especials mesures de fixació. Es tracta d’un projecte de promoció de la salut i la cohesió social a través de l’esport. Caldrà adequar al terreny per la instal·lació de cinc màquines.
   Cost: 13.200 euros

El finançament d’aquests projectes permetrà no tan sols mantenir l’adequació de les instal·lacions i garantir la seguretat dels usuaris, sinó també enriquir el seu dia a dia a través de l’ocupació i la promoció de la salut, dos eixos essencials per a potenciar l’autonomia i el benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual greu. 

Totes les persones i entitats que facin aportacions econòmiques per assolir aquest repte es trobaran el dissabte 3 de juliol d’11 a 13h a la seu de la Fundació Aspasim a Vallvidrera, per rebre la recompensa, visitar les instal·lacions de la bugaderia i gaudir d’una classe dirigida al parc biosaludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.