Recollim un any intens en la Memòria d’activitat 2020 de la Fundació Aspasim

La pandèmia de la Covid19 ha estat un sotrac en el dia a dia d’Aspasim, però és davant l’adversitat i la incertesa que surt l’essència. El 2020, per Aspasim ha estat l’any de l’equip

La Fundació Aspasim publica la memòria d’activitat del 2020, un any fortament marcat per l’esclat de la pandèmia però també per la solidaritat de centenars de persones i organitzacions que han fet possible afrontar la crisis de la Covid. 

La filosofia de l’entitat ha estat mantenir el màxim d’activitat possible durant tota la pandèmia per posar la cura, la relació social i l’aire fresc com a puntals imprescindibles per a la salut. Les 10 llars han estat actives en tot moment i Ies escoles i els tallers han obert tots els dies que ha estat possible, seguint la llum de les escletxes de la llei.

Durant el 2020 també ha destacat l’èxit de la iniciativa “Cantem El Botó Màgic”, un videoclip col·lectiu en el que van participar milers de persones i els principals grups de renom de Catalunya cantant El Botó Màgic en llengua de signes catalana, una proposta d’implicació i visibilització en el marc del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A dia d’avui, supera les 21.000 visualitzacions.

Agraïm el recolzament, implicació i escalf de totes les empreses i organitzacions que any rere any ens donen suport per seguir treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.