EL REPTE DE SEMPRE
TRES NOUS PROJECTES

Ens ajudes? Tenim temps fins el 22 de juny!

Aquesta primavera la Fundació Aspasim segueix amb més força que mai. Fa 83  anys que acompanyem persones amb discapacitat intel·lectual greu per potenciar-ne la seva autonomia. La pandèmia ha estat un sotrac històric, també una gran alerta: sempre, sempre, sempre l’alegria, la comunitat i la vida han de ser la nostra prioritat.

Farem realitat tres nous projectes per a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem. Ens ajudes?

Arreglem el terra de la llar Xinxeta

El pis on hi viuen els més petits de la Fundació Aspasim necessita canviar el parquet. Després de 25 anys de convivència d’11 infants d’entre 5 mesos i 10 anys i les persones que els cuiden el parquet del menjador i les habitacions s’ha aixecat i cal renovar-lo. Posarem un terra de parquet sintètic resistent color fusta, òptim per la vida dels infants que hi viuen.

T’hi sumes?

Fes un donatiu.

Creem el CET La Bugaderia d’Aspasim

Volem constituir un Centre Especial de Treball (CET), una empresa social que donarà feina a persones amb discapacitat intel·lectual greu. Després de 4 anys de funcionament de la bugaderia com a taller ocupacional tenim l’experiència necessària per convertir-la en una empresa. Cal invertir en maquinària, personal i burocràcia per a legalitzar-lo com a CET.

T’hi sumes?

Fes un donatiu.

Instal·lem un parc biosaludable comunitari a Vallvidrera

El pati de la Fundació Aspasim s’obre al barri de Vallvidrera amb la instal·lació d’aparells de gimnàstica a l’aire lliure. Un projecte de promoció de la salut i la cohesió social a través de l’esport. S’adequarà el terreny i s’hi instal·laran cinc màquines amb especials mesures de fixació per garantir-ne la seguretat de tothom qui en faci ús.

T’hi sumes?

Fes un donatiu.

Tothom qui faci un donatiu podrà assistir el dissabte 3 de juliol d’11 a 13h a la seu d’Aspasim a Vallvidrera per recollir un regal carregat de somriures, visitar les instal·lacions de la bugaderia i gaudir d’una classe dirigida al parc biosaludable.
«Aspasim fa molta feina als centres educatius, però la més important és acompanyar-nos en fer possible una escola inclusiva de veritat»
Meritxell Aguila Mestra de Jesuïtas El Clot
“Faig voluntariat perquè vull estar a primera línia de la plena inclusió de les persones amb discapacitat. És una satisfacció i suposa un aprenentatge constant!”
Jeroni Cano Voluntari de la Fundació Aspasim
Aprenentatge conjunt, oportunitats, possibilitats... paraules molt senzilles amb un rerefons molt important, que estan el dia a dia d’Aspasim a les escoles ordinàries.
Lara Castañón Mestra de Jesuïtas El Clot
Sarrià és un barri més habituat a conviure amb la diversitat gràcies a tenir-hi pisos i tallers d'entitats com Aspasim. Gaudim del valor de la inclusió i això ens enriqueix de debò.
Marta Montserrat Veïna de Sarrià

La Fundació Aspasim és una entitat benèfica sense ànim de lucre, així que les donacions Tenen Importants beneficis fiscals

Persones físiques:

- Fins a 150 €: 80% de deducción- La resta: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)

Persones jurídiques:
- Qualsevol import: 35% de deducció (40% si els dos anys anteriors també has fet una donació)