MEMÒRIA 2021: Fem balanç d’un 2021 marcat per la recuperació postpandèmia

A Aspasim publiquem la MEMÒRIA 2021, per compartir-vos l’activitat que hem dut a terme gràcies a la implicació de persones i organitzacions que dia a dia us impliqueu en acompanyar més i millor les persones amb discapacitat intel·lectual greu. Te’n fem cinc cèntims:

Un nou equip directiu s’ha posat al capdavant de l’entitat, agafant un relleu de dedicació incansable que compartim a l’editorial “De la resiliència, oportunitat” que us convidem a llegir per fer una immersió en la filosofía que mou el nostre dia a dia.

Així, durant el 2021, a més d’acompanyar més de 328 persones en llars, tallers i escoles en tots els districtes de Barcelona, la companyia de contacontes inclusius El Botó Màgic ha publicat el seu primer llibre, més de 1.000 persones es van calçar les bambes per acompanyar-nos a la cursa Correm Junts, hem seguit fent i venent productes SENTIT, hem millorant els espais,… però sobretot, sobretot, sobretot, ens enorgulleix estar convençudes que dia a dia vetllem per ser referents en l’atenció a les persones amb necessitats especials, acompanyant-les des del respecte i apostant per normalitzar-les a la comunitat.

A la MEMÒRIA 2021 també hi trobareu el testimoni de la Mercè Verdiell, el Fèlix Masana, la Teresa Rodríguez, la Neus Forns, la Glòria Luengo i en Luis Frauca. Tots ells ens acosten el dia a dia d’Aspasim en primera persona. Potser els coneixeu!

CONSULTA LA MEMÒRIA AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.