La milla Correm Junts es reinventa per mantenir la diversitat i la solidaritat al carrer

La Fundació Aspasim i l’il·lustrador Miguel Gallardo creen una samarreta commemorativa en record de la Correm Junts 2020 que no es podrà córrer.

La samarreta edició especial pandèmia permet visibilitzar la diversitat i mantenir la solidaritat en un context en què l’atenció a la discapacitat ha rebut un fort impacte emocional i econòmic.  

Fins el proper 25 d’octubre, dia en que s’hauria celebrat la 8ena edició de la milla Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual, es poden comprar les samarretes a corremjunts.org

 

Des del 2013 la milla Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual que organitza la Fundació Aspasim ha estat una cursa on la inclusió a la diversitat ha estat central, essent una prova competitiva homologada per la Federació Catalana d’Atletisme on esportistes d’elit, amateurs, persones amb discapacitat… competien per igual segons el seu gènere i franja d’edat. Una jornada d’alegria i esport en que les entitats de Sarrià, veïns i veïnes i persones vinculades a la Fundació Aspasim sortien al carrer compartint i normalitzant la discapacitat.

El 2020 la 8ena edició de la milla Correm Junts no es podrà celebrar en motiu de la pandèmia de la Covid19, així que des de la Fundació Aspasim s’ha creat una samarreta commemorativa de record, del la mà del reconegut facilitador gràfic Miguel Gallardo. La samarreta permet mantenir l’essència de la milla, visibilitzar la diversitat i promoure la solidaritat en un context en que la pandèmia ha generat un fort impacte en l’atenció a les persones amb discapacitat, tant per les complicacions d’atenció seguint els protocols sanitaris com per l’enorme impacte econòmic que ha suposat fer-hi front.

Així, el 100% de les aportacions es destinaran als programes d’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual greu que desenvolupa la Fundació Aspasim a través de pisos, tallers i escoles a Barcelona.

L’il·lustrador i facilitador gràfic Miguel Gallardo és reconegut entre altres coses per la seva obra ‘María y yo’, convertida en llibre i en documental, en la qual l’artista retrata de manera delicada a seva relació amb la seva filla amb autisme. Una cura que també es plasma en la diversitat dels personatges de la samarreta Correm Junts 2020.

Les empreses patrocinadores, Closa Seguros, Munt Auditories i Aigües Peña Clara han mantingut la seva aportació a l’esdeveniment per garantir que la Correm Junts segueix viva també en temps de pandèmia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.