El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Xiula i Lucrecia entre altres grups i milers d’infants i joves participen a ‘Cantem El Botó Màgic’

Cantem el Botó Màgic

‘Cantem El Botó Màgic’ és el videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana que la Fundació Aspasim ha creat per al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020 – 3 de desembre 2020

Avui 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Fundació Aspasim publica el videoclip col·lectiu ‘Cantem El Botó Màgic’ a les seves xarxes socials @fundacioaspasim.

Milers d’infants i joves de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida apareixen a #CantemElBotóMàgic junt als principals grups de música infantil (Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Xiula, La Tresca i la Verdesca, Reggae per Xics, Vivim del Cuentu, Clams i Lucrecia) cantant una cançó en llengua de signes catalana per sensibilitzar entorn a la riquesa de la diversitat i com la societat pot facilitar la inclusió de les persones amb discapacitat.

El passat 13 d’octubre la Fundació Aspasim va publicar el videoclip ‘El Botó Màgic’ protagonitzat per la companyia de conta contes i cançons formada per persones amb discapacitat intel·lectual greu de la Fundació Aspasim. En paral·lel, l’entitat va engegar la campanya ‘Cantem El Botó Màgic’ promovent que escoles, esplais, caus, instituts, famílies i grups de música s’aprenguessin la cançó amb el suport d’un tutorial i es gravessin cantant i signant la cançó per mostrar la implicació ciutadana en incloure la discapacitat. Fruit d’aquesta crida milers d’infants i joves han enviat els seus vídeos a aspasim/cantemelbotomagic.

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la Subdirecció General d’Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià – Sant Gervasi i Cellnex .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.