Hem passat l’auditoria de qualitat ISO 9001/2015 de tots els serveis i centres d’Aspasim

Entre d’altres, se’n destaca el conjunt d’esforços i accions duts a terme per l’equip organitzatiu de l’entitat per intentar minimitzar els efectes de la pandèmia en els nois i noies i, en aquest sentit, la capacitat d’adaptació dels diferents serveis a la situació canviant

Els auditors/es han valorat també els projectes que es van desenvolupant per aconseguir els objectius, com ara la Zona BioSaludable, així com els plantejaments estratègics que estan en previsió d’inici al llarg de l’any vinent. Pel que fa la organització i comunicació de la Fundació, s’ha destacat la implantació del programa “Drive” mitjançant el qual l’entitat comparteix documentació amb altres organitzacions, tot descentralitzant activitats d’Aspasim. També ressalta positivament la dinàmica de comunicació interna entre els equips de la llar, ja que permeten fer un correcte seguiment individualitzat dels nois i les noies.

Pel que fa al control de la despesa dels nois i noies de la Fundacióes valora la homogeneïtzació de les dinàmiques de control de la mateixa mitjançant documents Excel. També es destaca el fet que els responsables de les llars disposin de targeta de dèbit per a les despeses ja que permet minimitzar l’existència de diners físics en aquests espais i afavoreix la simplificació dels quadres de caixa.

La bugaderia també ha destacat pels circuits i criteris de treball, i també pel servei que proporciona als diversos pisos i llars.

Tot i ser un any complex, els resultats que s’estan assolint són positius. Continuem així!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.