Correm Junts: 21.916,45 € per les persones amb discapacitat intel·lectual greu

Oi que t’encanta quan tens bones notícies per donar a la gent que t’envolta? A nosaltres també. Aquest és un d’aquells moments!

Entre les persones inscrites, les voluntàries, les donants i les entitats patrocinadores, hem recaptat més de 21 mil € que aniran destinats als projectes que la Fundació Aspasim duu a terme, sempre posant al centre les persones amb diversitat funcional. Més de 200 persones voluntàries van preparar l’esdeveniment, al qual es van inscriure 1.105 persones, un 18% amb discapacitat, i un 13% com a Corredores Solidàries.

Gràcies a tu, a tots vosaltres, podem seguir cuidant de les persones amb discapacitat intel·lectual als tallers, a les llars i a l’escola d’Aspasim.

I saps quina és la nostra gran sort i objectiu constant? Poder fer-ho cada dia com ho fem a la Correm Junts, prioritzant per damunt de tot l’alegria i la inclusió de les persones amb discapacitat!

ET NECESSITEM A PROP TOT L’ANY
Necessitem persones i empreses que donin idees, temps i donatius per fer viable aquest projecte. Visita la pàgina web i descobreix les formes que tens de col·laborar amb les persones amb discapacitat intel·lectual: aspasim.es/collabora/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.