Més de 115 vídeos d’arreu de Catalunya participen a “Cantem El Botó Màgic”

Escoles, associacions, famílies, grups escolta, animadors, cantants … s’han abocat a la campanya per visibilitzar la diversitat i la inclusió organitzada per Aspasim en motiu de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020 el pròxim 3 de desembre

Entre els participants, trobem grans grups de música infantil com ara Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Xiula, La Tresca i la Verdesca, Reggae per Xics, Vivim del Cuentu, i Lucrecia

Diversos col·lectius s’han après la cançó El Botó Màgic i han enregistrat les seves versions per a participar a la campanya de l’entitat, que en publicarà un videoclip col·lectiu.

La Fundació Aspasim va enregistrar un videoclip i un tutorial per tal que tothom que ho volgués, pogués aprendre la cançó tant en llengua oral com de signes i, en només tres setmanes, s’han recollit més de 115 representacions a través de les xarxes socials, etiquetades amb #cantemelbotómàgic.

La participació a la campanya “Cantem el Botó Màgic” inclou l’entrada en el sorteig de dues actuacions d’El Botó Màgic. Des de la Fundació Aspasim, us agraïm el suport i us desitgem molta sort a totes i tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.