La Fundació Aspasim estrena videoclip inclusiu i accessible

La companyia de conta contes i cançons El Botó Màgic, formada per persones amb discapacitat intel·lectual greu, estrena videoclip signat del seu hit ‘El Botó Màgic’

El videoclip és el primer pas d’una campanya d’implicació ciutadana que la Fundació Aspasim engegarà el dijous 15 d’octubre.

Des de 2016 la companyia El Botó Màgic de la Fundació Aspasim ha recorregut centenars d’escoles, centres cívics i biblioteques de Catalunya explicant contes musicats per a infants. Una companyia que posa en valor les persones amb discapacitat, fent-les protagonistes i part activa dels espectacles, alhora que incorporen la llengua de signes i els pictogrames per a facilitar la comprensió d’espectadors i espectadores diversos.

Ara El Botó Màgic ha enregistrat el primer videoclip, recorrent espais habituals de la seva activitat a Vallvidrera i Sarrià. Un videoclip signat que incorpora subtítols, així com la cançó amb pictogrames descarregable.

L’estrena del videoclip és el primer pas d’una iniciativa d’implicació ciutadana cara el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat – 3 de desembre – que la Fundació Aspasim engegarà el dijous 15 d’octubre amb el suport de la Subdirecció General d’Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

El videoclip ja és vostre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.