La Correm Junts 2020 recapta 10.164€ per a les persones amb discapacitat intel·lectual greu

En motiu dels protocols de seguretat sanitària de la covid19, que no recomenaven celebrar la cursa Correm Junts, la Fundació Aspasim ha convertit la 8ena milla de Sarrià en una edició especial per la pandèmia, centrada en la venda d’una samarreta solidària commemorativa, feta de la mà de l’il·lustrador Miguel Gallardo. S’ha creat un element de record que permetés igualment visibilitzar la diversitat i recaptar fons per l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual greu que aten la Fundació Aspasim.

Des del 25 de setembre fins el 25 d’octubre, dia en que s’hauria celebrat la cursa, s’han venut 994 samarretes, que junt als donatius solidaris i les aportacions dels patrocinadors ha permès recaptar 10.164 euros.

Les aportacions de les empreses col·laboradores permeten cobrir les despeses de producció i difusió de les samarretes i destinar els 100% dels recursos aportats pels compradors als programes de la Fundació Aspasim.

Aquestes empreses són: Closa Seguros, Munt Auditories, Aigües Peña Clara, Zurich – voluntarios, Camping Campalans, Vivendex, Ana Maria Lajusticia i FAPEL.

Moltes gràcies a tothom qui ha fet possible la Correm Junts 2020.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.