Inscripcions obertes a la 10ena edició de la Correm Junts

Torna la Correm Junts, la cursa competitiva i inclusiva d’una milla de distància (1.609 metres) on les persones amb discapacitat corren en igualtat de condicions, competint amb la resta de participants del mateix gènere i franja d’edat. Les inscripcions ja estan obertes aquí!

Aquesta cursa potencia la visibilització, la inclusió, la convivència i, per tant, la normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual greu a la societat, a través d’una jornada festiva i saludable. A més, és una proposta solidària que destina íntegrament els beneficis obtinguts als projectes de la Fundació Aspasim.

Corredors solidaris
Tothom qui vulgui es pot inscriure a la cursa, sigui com a corredor individual o en la modalitat de “Corredor Solidari”. Aquests, correran la milla acompant una persona amb discapacitat intel·lectual greu, amb qui creuaran la línia de meta. Allò que per uns pot semblar fàcil, per altres pot ser tot un repte. Fer-ho conjuntament, unint forces, és una experiència memorable.
Abans de començar la cursa, tots dos corredors tindran l’oportunitat de conèixer-se i planificar el recorregut, per tal que aquell qui necessiti suport pugui recórrer els 1.609 metres de la milla.

10 anys corrent junts
L’any 2012 es donava el tret de sortida a una jornada festiva que, any rere any, s’ha convertit en tradició als carrers de Sarrià.
Judit Mascó, Alexia Putellas, Aina Clotet, Sílvia Abril, Quim Masferrer, Helena Garcia-Melero o Sergi Roberto son només alguns dels noms de la societat catalana que han mostrat recolzament a la cursa al llarg d’aquests deu anys.
Voleu saber com celebrarem aquest desè aniversari? Estigueu ben alerta a les nostres xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.