Engeguem bosses amb sentit: reciclatge, inclusió i solidaritat al barri de Sarrià

La fundació Aspasim, en col·laboració amb el Districte de Sarrià i l’Eix Comercial de Sarrià, engeguem un nou projecte anomenat “Bosses amb sentit”. Es tracta d’una iniciativa en la que pretenem donar una segona vida a les bosses de paper en desús dels veïns i veïnes del barri, alhora que promovem l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual i teixim xarxa entre els comerços del districte.

El projecte consisteix en un circuit d’economia circular, en el que les persones particulars poden depositar les bosses de paper que ja no utilitzen, en diversos punts de recollida del barri. Personal de la Fundació Aspasim les recollirà, i les pintarà ben boniques. Els comerços podran comprar aquestes bosses, que inclouran el seu logotip, i d’aquesta manera, dotaran de valor afegit els seus productes.

On pots portar les teves bosses de paper en desús?
Els punts de recollida de les bosses de paper en desús són els següents:

Com pots saber quins comerços del barri col·laboren amb el projecte?
Tots els comerços del barri implicats en el projecte tenen un segell distintiu que poden posar a la porta, al mostrador o la botiga online. Aquest element remarca el caràcter sostenible, inclusiu i solidari d’aquests establiments.

On es destinen els beneficis d’aquestes compres?
La venda d’aquests productes es destina a finançar els projectes socials que es desenvolupen a l’entitat, permetent fer realitat iniciatives d’educació, ocupació, habitatge, salut i oci, en les que participen persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Si t’han sorgit dubtes sobre el projecte, o si ets un comerç que vol col·laborar, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic bossesambsentit@aspasim.com
I recorda que aquest no és l’únic producte amb sentit de la nostra entitat. També fem davantals, draps… i moltes coses més! Aquí pots veure-les totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.