Ja és aquí la 7a milla «Correm Junts»

Se celebra la setena edició la cursa «Correm Junts», una milla competitiva homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que posa l’accent en la inclusió i implicació de les persones amb discapacitat.

L’objectiu de «Correm Junts» és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de participants del mateix sexe i franja d’edat. Així mateix, es convida a les persones que s’hi apuntin a fer la cursa acompanyant alguna de les persones amb mobilitat reduïda, i així visquin la milla junts.

Aquest fet dona un caràcter especial a aquesta cursa, en què la competitivitat, la inclusió i la solidaritat generen un clima especial de convivència, al qual s’hi suma tot el barri de Sarrià. Comerços, escoles, entitats i empreses s’hi impliquen per fer realitat la cursa inclusiva i solidària de Barcelona que se celebra al seu barri.

Enguany, s’incorpora la inscripció en equip, la millaXperience, una proposta per aprofundir en la vinculació amb les persones amb discapacitat. En aquest cas, la participació és en equips de 5 persones que no només corren al costat  d’una persona amb mobilitat reduïda el dia de la cursa sinó que també s’impliquen a recaptar fons per a les seves necessitats econòmiques.

Amb la millaXperience la inscripció és gratuïta i permet:

  • Córrer junts la cursa «Correm Junts». Compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu.
  • Fer un aportació a partir de 500 euros per finançar alguna de les seves necessitats. Us explicarem en detall els projectes que desenvolupa la Fundació Aspasim.
  • Difondre l’experiència solidària. Parlarem dels equips millaXperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.
  • Consultar el recorregut, les categories, els premis, els horaris, les inscripcions i altres detalls pràctics a https://corremjunts.org/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.