Engeguem el finançament col·lectiu del primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya

La Fundació Aspasim engega una campanya de finançament col·lectiu a través de Verkami (http://vkm.is/normag) per recaptar 15.000 euros en 40 dies i poder construir en Normag, el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya.

La producció del gegant es fa de la mà de la mestra gegantera Dolors Sans, amb materials ultralleugers i amb un disseny adaptat per tal que el puguin portar persones amb discapacitats intel·lectuals i/o físiques. Alhora es promou la creació d’una colla gegantera inclusiva a Sarrià (Barcelona), que serà dinamitzada per  la Fundació Aspasim i per l’Associació Oratge, ambdues entitats especialitzades en l’atenció i la inclusió de persones amb discapacitats. Us hi sumeu? Fem-lo realitat entre totes i tots.

 

Finançament col·lectiu

La captació de donacions estarà oberta fins al 30 de juliol. Necessitem 15.000 euros en 40 dies, no només per fer viable econòmicament la construcció del gegant sinó també per sensibilitzar tothom en la normalització de la discapacitat intel·lectual dins la imatgeria festiva catalana, i per implicar la societat a fer-ho possible.

Proposem donacions de 10, 25, 50, 100, 200 i 500 euros per facilitar la implicació de persones de múltiples perfils, així com d’entitats, empreses i institucions. En aquest sentit, les donacions més elevades inclouen poder conèixer en primera persona els projectes de la Fundació Aspasim, brodar el nom de la persona o entitat donants a les faldilles del gegant o poder passejar-lo.

Entre les recompenses destaca la que obtindrà qui faci una donació a partir de 50 euros: el clauer fet al taller ocupacional de la Fundació Aspasim —espai de creació, socialització i somriures on persones amb discapacitat elaboren productes artesanalment.

Totes les donacions inclouen un mocador de la colla gegantera i a partir de 25 euros també la samarreta del primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, amb una il·lustració de Maria Conill.

 

La presentació del gegant

Si el finançament s’assoleix amb èxit, durant el mes d’agost es construirà el gegant Normag, per tal que es pugui fer el seu bateig el 15 de setembre, en el marc de les festes de la Mercè de Barcelona, i incorporar-lo així a la imatgeria festiva de la ciutat en una de les festes de més renom de la ciutat i el país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.