«Correm Junts»: 1.609 participants i milers de somriures!

La milla «Correm Junts» ha posat un any més la diversitat al centre de la plaça Major de Sarrià. Milers de persones han compartit una jornada on l’alegria, l’esport i el suport mutu són el més important.

Esportistes d’elit i amateurs i persones amb discapacitat han participat en la 7a edició de la cursa. Un total de 1.609 participants entre els quals destaquen 13 equips millaXperience, formats cada un per 5 persones, que han fet aportacions a partir de 500 euros per implicar-se en les necessitats econòmiques de la Fundació Aspasim. A la cursa també ha corregut en Normag, el primer gegant amb discapacitat de Catalunya estrenat el 2019 amb motiu dels 80 anys de la Fundació Aspasim.

Entitats del barri (Castellers, Geganters, Tabalers i Drac), esportistes de Can Caralleu i el grup de música Clams han estat els encarregats d’animar la milla amb actuacions que han allargat la festa «Correm Junts» ben bé fins al migdia.

Anualment, en el marc de la cursa «Correm Junts», s’entrega el premi Esport amb Valors, que enguany s’ha atorgat a Francesc Mateu Hosta, un referent en acció social sempre implicat en l’atenció a les persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contactar

Rellena el formulario siguiente y te contactaremos lo antes posible.