HOTEL DELS INSECTES, NOU PROJECTE STO ASPASIM

Posted in Taller ocupacional.

Des del STO d'ASPASIM s'ha iniciat un nou projecte: elaborar petits HOTELS D'INSECTES.

Són petites estructures elaborades amb material de reciclatge (fustes, troncs, fullaraca...) que a diferents insectes (papallones, marietes, abelles...) els hi resulta agradable per fer una petita estada. És tan fàcil com penjar aquestes petites estructures a la finestra, al balcó o al terrat i així ajudar a aquests bitxos tan necessaris a trobar un espai a les nostres ciutats i col·laborar en fer-les una mica més sostenibles afavorint la biodiversitat. 

A més ens ajuden a mantenir les nostres plantes ben maques i sanes (alguns d'aquests insectes es mengen el pugó, les bavoses....), i tenen un valor afegit, que és tota la feinada que els nois fan perquè quedin tan maques: recollir els diferents elements que necessitem per la finca, netejar i vernissar les caixes, omplir-les.....

Com pots ajudar-nos? Doncs fent-nos arribar petites caixes de fusta que tinguis i no sàpigues què fer amb elles (caixes de vins, de formatges, petits calaixos d'aquest moble que ja no utilitzeu....).

Amb aquestes estructures de fusta i el que troben al bosc el nostre taller ocupacional elaborarem aquests petits hotels, adequant-los per aquests animalons tan necessaris per al medi ambient.