ASPASIM CREU DE SANT JORDI 2015

Posted in Notícies.

El Govern de la Generalitat  ha acordat avui concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que hom pot rebre per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

El nostre més profund agraïment, en nom de la Junta, Patronat, Famílies i Tutors,  Professionals, Voluntaris i sobre tot en nom de les persones amb discapacitat a qui donem servei per haver fet possible que una d’aquestes entitats hagi estat ASPASIM.

Aquest fet ens empeny a seguir treballant, després de 77 anys,  amb més força i convenciment per la inclusió i atenció integral, personalitzada i de qualitat de les persones amb discapacitats greus en tots els àmbits i cicle vital ( EDUCACIO- OCUPACIÓ- LLEURE- ESPORT- HABITATGE, ETC..), per tal de potenciar i promoure el seu màxim desenvolupament personal i social i tots aquells altres aspectes que incideixen en una vida de qualitat per a les persones en general.

Moltes gràcies de nou per permetre’ns compartir amb vosaltres aquesta distinció.

Una salutació molt cordial.

Efren Carbonell i Codinach

President d’Aspasim

 

sr carbonell creu sant jordi 2015

 

NOTA DE PREMSA GENERALITAT DE CATALUNYA 

NOTÍCIA CONSORCI D'EDUCACIÓ DE BARCELONA

NOTÍCIA AJUNTAMENT DE BARCELONA

NOTÍCIA DINCAT

 

VÍDEO Mínut 39