EXPERIÈNCIA D'ESTUDIANTS D'EDUCACIÓ SOCIAL I TREBALL SOCIAL DINS EL SEMINARI INTERNACIONAL B

Posted in Notícies.

Durant el dimarts 8 i dimecres 9 d'abril, rebrem la visita d'un grup mixt d'uns 40 alumnes d'Educació Social pertanyents a la Universitat Catòlica de Freiburg i de la Fundació Pere Tarrés associada a la Universitat Ramon Llull amb l'objectiu de visitar la nostra entitat i conèixer una mica la feina que es desenvolupa en educació especial i inserció social a Catalunya en la pràctica. Aquesta activitat coordinada pel Professor Oscar Martínez està englobada en les experiències del Seminari Internacional Barcelona-Freiburg que es duu a terme anualment i, que enguany compleix ja la seva 23a edició.

El Seminari Internacional és un seminari d'intercanvi i anàlisi comparativa que des de fa 23 anys organitza la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) conjuntament amb la Universitat Catòlica de Freiburg. (Alemanya).

L'objectiu d'aquest Seminari és realitzar una anàlisi comparativa entre dos territoris europeus sobre el desenvolupament i treball dels professionals de l'acció social sobre temes socials i educatius. Aquest any el temari proposat és "Persones amb discapacitat (Diversitat Funcional)".

S'hi dóna l'oportunitat de participar a 17 estudiants de primers cursos dels Graus d'Educació Social i de Treball Social de cada universitat (34-36 alumnes en total).

El seminari comporta dues setmanes de conferències, debats i visites a centres, una a Alemanya i una altra a Barcelona. Les dates per al Seminari Internacional en el curs 2013/2014 es duen a terme:

-Barcelona: del 7 al 11 abril 2014

aspasim_visita_pere_tarres