MILLA SARRIÀ 2014

Posted in Notícies.

milla sarria

CORREM JUNTS AMB LA DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL

Ja fa 75 anys que a Aspasim atenem de forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona i ens agradaria poder-ho compartir amb tots/es vosaltres. És per això que estem organitzant un seguit d'activitats participatives per estendre i donar a conèixer no només el nostre projecte sinó l’univers de les persones amb unes necessitats de suport més intenses, per tal de reivindicar uns drets que no sempre són respectats.

Després de l'èxit de participació i solidaritat de la primera milla de l'any passat,el proper 26 d'octubre organitzarem la segona edició que tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres.

És una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, el nostre objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada. Són moltes les persones voluntàries que s’estan animant i donen suport a la iniciativa, moltes les persones que, durant aquests 75 anys han aportat dedicació i solidesa al projecte d'Aspasim. L’equip de professionals, famílies, voluntaris, proveïdors, i la societat en general han estat indispensables i immillorables. Esperem també que amb aquesta celebració i la feina dels propers anys fem créixer somnis al costat de les persones amb discapacitats més greus.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DE LA MILLA

Data: diumenge, 26 d'octubre 2014

Horari

8:00 del matí: recollida de pitralls, servei de guarda-roba

10:00 del matí:

1a sortida, des de la plaça de Sarrià
es faran successives sortides per categories, cada 10 minuts

Arribada: al mateix lloc de la sortida

11:30 del matí: masterclass de Zumba, per gentilesa del Centre Esportiu Can Caralleu

12:45 del matí: lliurament de premis i diplomes

Recorregut

Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça de Sarrià fins a la plaça de Pedralbes, a 805 metres de la sortida (mitja milla), pels carrils de la dreta. Des d’allà es farà un gir de 180º, per tornar pels altres 2 carrils de circulació.

Us podeu descarregar el mapa amb el detall del recorregut en el document que trobareu a l'annex, al final d'aquesta pàgina.

Avituallament

L’organització posarà a disposició dels participants una zona d’avituallament a l’arribada, a la plaça de Sarrià: aigua, fruita, refrescs, etc.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DE LA MILLA