Hem reobert les activitats d'Aspasim

Posted in Notícies.

Hem reobert les activitats d'Aspasim: escola d'estiu i tallers ocupacionals en marxa. Quanta alegria!

Durant el mes de juny l'activitat de la Fundació Aspasim ha anat recuperant el seu ritme habitual. Vam obrir el Centre d'Educació Especial unes setmanes, que ara ja és escola d'estiu i hem obert els tallers ocupacionals seguint les mesures de seguretat.

 

Després de prop de 100 dies de confinament l'alegria pren tot el protagonisme a les nostres rutines. Manualitats, horts, balls,... durant tot el juliol a les instal·lacions de la Fundació Aspasim.

Deixem enrere unes setmanes protagonitzades per la gestió de la crisi sanitària amb planificació i empatia. Desinfeccions periòdiques i comitès de crisi setmanals per garantir la seguretat de tot l'equip i persones que atenem.

I sobretot una feina incommensurable que s'ha fet des de les Llars de la Fundació Aspasim, on durant 100 dies s'ha centrat tota l'activitat amb altes dosis d'amor i creativitat per a donar resposta al confinament per la pandèmia.

 

Només un gran equipàs pot estar a l'alçada del que hem viscut els darres mesos. Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible!