TEATRE ESCOLA I RECONEIXEMENT TREBALLADORS

Posted in Notícies.

El dia 22 de juny. L'obra de teatre "Fes-me SOL a MI", un sol que va il·lumina a MI però també a tot el que estava present. Una bonica història d'amor , tendresa i melodia, realitzada per tots els nens i nenes i professionals de l'escola Aspasim i el súper equip d' EcoTaula, que a més ens van oferir un ball, on les cintures es trencaven al son d'una música discotequera. 
Tot aquest pentagrama amb milers de notes musicals va seguir quan la Toñi Valderrama i la Maria Ferrer van recollir el premi de reconeixement dels 25 i 40 anys respectivament de treball incansable que porten a la nostra entitat. 
Desprès les notes dibuixaven a l'ambient sentiments confusos de tristesa per una banda, però també d'alegria i construcció de futur: el Roger, la Irene, el Rafa, el Jordi, el Ivanildo i l'Estela es graduaven en un acte ple de sensibilitat i d'agraïment sobretot amb ells, doncs han deixat una empremta ben gran a l'escola, però ara toca anar al STO, on els professionals d'aquest servei els hi obriran un mon de possibilitats per crèixer, per gaudir, i ser cada dia una mica més lliures.......

MOLTíSSIMES GRÀCIES A TOTHOM: professionals d'Aspasim, el director de l'obra: el Carles Carbonell, a tot l'equip d'Eco Taula, al Cristobal, per sempre tenir unes idees tan lúcides, a les families i companys assistens a l'acte i sobretot, sobretot, a aquests petits grans artistes que són els alumnes de l'escola educación especial Aspasim.

 

FOTOS FACEBOOK