VISITA INTEGRACIÓ SOCIAL, INS SEVERO OCHOA

Posted in Notícies.

Divendres 13 d'abril, hem rebut un dels grups de l’Institut Severo Ochoa del curs d’Integració Social. El passat dimarts 10 van visitar-nos l’altre grup del mateix curs.

Al rebre’ls, hem estat a la plaça per fer una petita explicació de la Fundació: el funcionament, l’organització i alguns dubtes que els han sorgit als estudiants. Després hem anat a l’hort per mostrar-los la tasca que desenvolupen els usuaris en ell. Seguidament, ens hem dividit en dos grups per visitar els tallers i conèixer els usuaris i la feina que desenvolupen aquí. Amb l'Eva hem pogut conèixer el taller de costura i elles ens han explicat com va nàixer "El Botó Màgic", i abans de marxar els estudiants han comprat alguns productes de la botiga. Amb els altres tallers hem vist com estaven fent els pessebres i les figures de cartró-pedra.

Durant tota la visita, els i les estudiants han mostrat el seu interès i dubtes sobre la feina que es desenvolupa en la Fundació i quin és el paper que juguen els professionals en ella.