JORNADES PORTES OBERTES 3 D'ABRIL

Posted in L'escola.

JORNADA DE PORTES OBERTES CURS 2016-17

Benvolguts/des

Aprofitant que el 30 de març comença el període de preinscripció escolar, us animem a conèixer el nostre projecte educatiu el proper 3 d'abril a les nostres instal.lacions de Vallvidrera al carrer Mont d’Orsà, 22-24.

Som un centre educatiu que escolaritza alumnat amb Necessitats Educatives Especials dins d’un projecte integral, sostenible, saludable i inclusiu tant en l’àmbit educatiu com social i que pretén oferir als nostres alumnes els recursos i mètodes necessaris per desenvolupar al màxim les seves habilitats i capacitats tan funcionals com d’aprenentatge, sempre dins d’una resposta personalitzada.

Apostem per desenvolupar el recorregut educatiu de l'alumne en aquell entorn on pugui obtenir un millor model d'aprenentatge i on es pugui garantir la funcionalitat i l'autonomia de les eines que se li donen.

QUINS SÓN ELS NOSTRES SERVEIS ?

Disposem de diferents serveis que donen resposta al nostre projecte ,

Un petit Centre d’Educació Especial Concertat amb : infantil, primaria, secundaria i programes de Transició a la Vida Adulta.

Un Centre de recursos a l'escola Ordinària Concertat que abraça tot l’àmbit de l’Ensenyament Obligatori i Escoles Bressol.

Oferim als diferents centres ordinaris l’experiència contrastada de professionals de l'educació especial formats en mètodes i estratègies que ajudaran l'alumne a aprendre en un entorn ordinari.

 

PER IMPRIMIR

 https://www.dropbox.com/s/lpt19nhqvmkn02o/JORNADA%20DE%20PORTES%20OBERTES%2016-17%20%20%285%29x%20%281%29.pdf?dl=0