CORREM JUNTS AMB LA DISCAPACITAT. 3a. MILLA SARRIÀ

Posted in Notícies.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

 

Després de l'èxit de participació i solidaritat de les dues milles de Sarrià, l'any 2013 i l'any 2014, el proper 25 d'octubre del 2015 organitzarem la tercera edició que tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres.

És una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, el nostre objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada. Són moltes les persones voluntàries que s’estan animant i donen suport a la iniciativa.


Moltes les persones que, durant aquests 75 anys han aportat dedicació i solidesa al projecte d'Aspasim. L’equip de professionals, famílies, voluntaris, proveïdors, i la societat en general han estat indispensables i immillorables. Esperem també que amb aquesta celebració i la feina dels propers anys fem créixer somnis al costat de les persones amb discapacitats més greus.

 

 

MÉS INFORMACIÓ WEB CORREM JUNTS

 

ESPORT AMB VALORS

entitats esport amb valors

 

 

 

 

 

La Milla de Sarrià – Correm Junts és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors com:

a)1. Solidaritat conscient i responsable: Per això aportarem els recursos que facilitin als participants el coneixement de les problemàtiques i les causes que les originen, el reconeixement de la dignitat humana i els seus drets, i la presa de consciència de la coresponsabilització per trobar-hi solucions i promoure el compromís individual i col·lectiu com a via per fer-les possible.

b)2. El destí de la captació: L’aportació econòmica dels participants és significativa i proporcionada a l'esforç físic i a la causa social a la qual va destinada. Els projectes receptors dels donatius beneficien col·lectius i no causes personals. Apliquem criteris de transparència dels projectes beneficiaris i mecanismes de rendició de comptes.

c)3. Inclusió: Tothom hi ha de trobar oportunitats de participar, a través de la participació adaptada, el voluntariat, la difusió o les aportacions econòmiques.

d)4. Criteris ètics en les actuacions pròpies i en relació amb empreses col·laboradores, a les quals exigim:

Respectar els drets humans, el medi ambient i la salut pública;

Complir la legislació vigent en matèria laboral, de seguretat social, fiscal i relativa a riscos laborals, tant a l’Estat espanyol com en altres països on actua;

No produir ni comercialitzar productes que perjudiquin la salut, com ara tabac o alcohol d'alta graduació, etc.;

No estar directament o indirectament relacionada amb la fabricació o el comerç d'armes o de qualsevol altre producte pensat per a actes violents o d'ús militar;

No produir o comercialitzar productes o serveis ni difondre campanyes que no encaixin amb la imatge i els valors de la Fundació ASPASIM.

e)5. Estil de comunicació: Emprem arguments racionals i/o emocionals sense apel·lar a la caritat ni fer ús del sensacionalisme en les comunicacions públiques.

f)6. Reconeixement entre entitats: Ens vinculem a altres entitats promotores d'esdeveniments esportius amb valors per donar-nos suport, compartir aprenentatges i difondre conjuntament la solidaritat a través de l'esport.

 

Oxfam Intermón, l’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació ASPASIM ens reconeixem mútuament com a organitzacions compromeses amb la transformació social, que organitzem tres esdeveniments, elTrailwalker, la Barcelona Magic Line i la Milla de Sarrià – Correm Junts, que comparteixen valors, estils i la voluntat de donar-nos suport mútuament fent públic aquest reconeixement.