ACTIVITAT ESCOLA

Posted in L'escola.

Avui l'Antònia tenia piscina però no ha pogut entrar a l'aigua. Solució:  anar a prendre el sol radiant,  i què bé s'ho ha passat!!!!

SORTIDA CAN COLL

Posted in L'escola.

Estem a la tardor, però la bona temperatura ens acompanya. Hem anat l'equip de Secundària a gaudir de la natura i d'una bona botifarrada. Hi havia moltíssima gent..... ha esta super.

PISCINA ESCOLA 2018

Posted in L'escola.

Que bé ha arribat octubre i això a ASPASIM vol dir que els divendres ens remullen a L'Hospitalet Nord. Gràcies a la tasca que realitza l'ASSOCIACIÓ BCN, podem gaudir de posar-nos en remull, una molt bona manera d'acabar la setmana.... Només cal veure la cara de felicitat dels nostres alumnes. 

Gràcies ASSOCIACIÓ BCN i moltes gràcies també a les instal·lacions de l'HOSPITALET NORD de poder gaudir del vostre espai un any més.

PLANTER DE TARDOR A L'HORT DE VALLVIDRERA

Posted in L'escola.

Aquesta setmana hem començat a plantar planter de tardor: enciams, pèsols, faves i cebes, al nostre hort adaptat. Amb un sol lluent i una escalfor d'octubre, segurament tindrem una bona collita. Com podeu veure els alumnes de Secundària " ho han donat tot" a l'hora de treballar.