LA LLEGENDA DE SANT JORDI. EL BOTÓ MÀGIC.

Posted in Botó Màgic.

La llegenda de Sant Jordi, 

al setembre vam començar a "rular" per escoles, amb el nostre grup de contacontes, tota una aventura. 

I la sorpresa fou, que a l'octubre... ja teníem reservat tota la setmana de Sant Jordi per a fer funcions escolars. 

Al final, vam ampliar els bolos i tot, però al final ens vam obligar a posar el cartell de "complert".

Això, ens va obligar a treballar de valent,  i sense adonar-nos, anar creixent en el procés, i molt, en aprenentatges, i en persones!

Del grup inicial que érem la Dolors, la Mònica i el Jose, ja s'hi ha afegit la Mariona Valls, signant les cançons, l'Andrés López, a les percussions, i el nou fitxatge, és l'Àgata Galofre als cors!

La llegenda, és ben nostra, l'hem fet a mida, amb una estructura repetitiva, que enganxi als petits, i que per nosaltres sigui fàcil de recordar, hi hem inclòs moltes cançons, perquè potser no som els millors cantants, però ens agrada molt, i ens facilita el ritme i l'hem escrita nosaltres, amb les nostres improvitzacions, durant els assajos dels últims tres mesos. 

Per explicar-la, ens acompanyen titelles de cartró pedra, fetes artesanals per la Mariajo, una artista del taller ocupacional, un castell detallat i mooolt bonic, obra de l'Ester Franco, 

Les titelles surten d'un gran llibre-caixa, sorprenent i preciós que ens ha fet la Carmen Biosca, i que la va dissenyar amb el bon gust de la Mariona. 

Que és tan bonic, que la Carme Sala ens ha fer una bossa mooolt maca per transportar-lo i guardar-lo, 

I sabeu? n'estem moooolt contentes, perquè ens ho hem passat molt bé, i creiem que això es nota, avui ens han dit que era molt divertida la nostra llegenda, i es que nosaltres si que ens hem divertit! I més amb tanta gent amb qui hem compartit! 

també com no, l'acabem amb una cançó en LSC i en SPC, que facilita a tots els nostres companys més petits que l'entenguin, 

I l'hem gravada! a l'estudi del Lluís Vidal (que ha fet els "arreglos" sembla que sonem bé i tot, i que ja s'ha declarat el nostre músic oficial), amb la veu fantàstica que embolcalla de la nostra guitarrista, la Marieta Quero, 

I també n'hem fet un vídeo! 

per les classes de signes, la Maria Serrano, i la seva dolçor i paciència, i per fi.... hem enredat a la Sara López, divertida, amb frescor i enèrgica com ella sola, 

i és clar, sense el Paco Peris, que ens ha gravat (tan guapos) i ens ha fet el muntatge... no ho podríeu veure... (tu si que has fet màgia)

Aquí ho teniu:

 

 

Donar les gràcies, en especial a l'Esperança, la directora de l'Escola Bressol Can Canet, per fer-la CASA NOSTRA; 

allà la vam estrenar ahir.. i també la portarem a l'Escola El Bosc de Mollet, a l'escola Provençals, a l'escola Antoni Brusi, a l'escola Pau Vila del Papiol, a l'escola Pia Luz de Casanova, a l'EBM l'Oreneta, i a l'EEE Aspasim. 

I  a tots vosaltres, per la màgia

 

FOTOS

 

ENLLAÇ ARTICLE ESCOLA DEL BOSC      VÍDEO 1 ESCOLA DEL BOSC     VÍDEO 2 ESCOLA DEL BOSC