FIRA DE PEDRALBES 2017

Posted in Artesanía.

Diumenge 3 de desembre,  va ser la fira de Nadal a Pedralbes, va estar tot un èxit i agraïm molt poder participar-hi una altra vegada. Tot i que ha començat a fer molt de fred ahir el temps ens va acompanyar molt, feia sol i molt bon dia. Moltes persones es van apropar a veure la decoració de Nadal i els productes artesanals que havíem preparat. Es podia percebre en l’entorn un ambient alegre i càlid on les famílies acudien amb ganes de celebrar el Nadal, passejant i gaudint de l’ambient per la plaça i pel carrer. També vam poder ser testimonis d’un espectacle que feien a la plaça molt bonic on tothom gaudia molt alegrement.

Tot va començar dissabte amb l’ajut de diferents persones com són la doctora Carmen Sala, Maria José, José Martínez, Conxi de l’escola, Silvia, Sergio i Efren. Dissabte vam dedicar part de la tarda a decorar l’espai amb diferents materials creats a ASPASIM com són el pessebre amb les figures, el pou fet per la Maria José, la cova del pessebre feta per la Divi, les escenes, adorns de Nadal... Per tenir-ho tot a punt pel proper dia poder obrir les portes i compartir-ho amb tothom.

Diumenge a les 9 del matí van començar a organitzar tot el material en diferents taules perquè la gent pogués veure els productes artesanals i comprar-ne si en volien. Hi havia gran varietat de productes com són la costura i bordats fets pels nois de Canet, pessebres, pous, escenes, coves de pessebre, bosses amb decoració pels pessebres, imants, estrelles de fusta, ampolles decorades, cagatiós, corones d’advent, etc.

Volem donar un agraïment molt fort per a totes aquelles persones que han col·laborat per poder fer de la fira de Nadal una experiència inoblidable. 

FOTOS FACEBOOK

ALTRES FIRES NADALENQUES / ASPASIM